İstiklal'de 'Kınalı' kuzu

İstiklal'de 'Kınalı' kuzu

YAŞAM Haberleri

İstiklal Caddesi'nde bir vatandaşın yanında gezdirdiği 9 aylık kuzu ilginç görüntülere sahne oldu.

İstiklal Caddesi'nde bir vatandaşın yanında gezdirdiği 9 aylık kuzu ilginç görüntülere sahne oldu. Sahibinin peşinden biran olsun ayrılmayan 'Kınalı' ismindeki kuzu caddedeki vatandaşların ilgi odağı oldu. İstiklal Caddesi bugün gece saatlerinde ilginç görüntülere sahne oldu. Seyyar satıcılık yapan Lokman Kürşat, 9 aylık 'Kınalı' ismindeki kuzusunu İstiklal Caddesi'nde gece saatlerinde yürüyüşe çıkardı. Sahibinin yanından biran olsun ayrılmayan kuzu, genç kızların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cadde gezenler kuzuyu severek hatıra fotoğrafı çektirdi."GEZMEDİĞİ ZAMAN HUYSUZLUK YAPIYOR"
Kuzusunu çok sevdiğini ve yanından hiç ayırmadığını söyleyen Lokman Kürşat, "Kınalı sürekli yanımda. Sabah 6'da kalkıyorum, gece saat 3'e kadar da dalaşıyoruz. Gezmediği zaman huysuzluk yapıyor. Kuzumu parklara götürüyorum, akşam saatlerinde de İstiklal Caddesi'ne geliyoruz" diye konuştu.


İŞTE O İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER- VİDEO İZLE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...