İşte Türkiye'nin güzelliği, iki fotoğraf da bugün çekildi

İşte Türkiye'nin güzelliği, iki fotoğraf da bugün çekildi

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin eşsiz mekanlarından Abant'ta kar tüm güzelliği ile tatilcileri kendine çekerken Alanya'da güneşli havayı fırsat bilen turistler denize girdi.

Tüm güzellikleri ile Türkiye tatilcilere bugün güzel anlar yaşattı.Türkiye'nin cennet mekanlarından Abant Tabiat Parkı, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında muhteşem görüntüsüyle tatilcileri hayran bıraktı. Kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı Abant'ta tatilciler lapa lapa yağan kar altında göl etrafında yürüyüş yaptılar. Doğal güzellikleri ile yılda binlerce kişinin ziyaret ettiği Abant Tabiat Parkı'nda kar yağışı kuvvetini artırırken, tatilciler ata ve faytona binerek tatilin keyfini çıkarttılar. nbsp;
İşte Türkiye'nin güzelliği, iki fotoğraf da bugün çekildi
Öte yandan Antalya'nın Alanya ilçesinde son günlerde etkili olan yağışların ardından güneş yeniden yüzünü gösterdi. Güneşli havayı fırsat bilen turistler, ilçedeki Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında denize girdi, güneşlenmenin keyfini çıkardı.
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...