İstanbullu rahat bir nefes aldı

Düzenleyen:
İstanbullu rahat bir nefes aldı
YAŞAM Haberleri

Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatil sebebiyle İstanbul’dan çıkışlarda trafik yoğunluğu yaşanırken şehir sakinleri boşalan yolların keyfini çıkardı.

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması sebebiyle tatilcilerin şehir dışına çıkmasıyla birlikte İstanbullular rahat bir nefes aldı. TEM otoyolu ve D-100 kara yolunun boş olmasını fırsat bilen sürücüler trafiğin keyfini çıkarttı. Vatandaşlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasının da trafiği rahatlattığını belirtti. Güneşli havanın etkisiyle Taksim Meydanı’nda gezintiye çıkan Cevdet Ergen isimli vatandaş, “Bilhassa Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bayağı bir rahatlama oldu. Toplu taşıma araçlarında da belirgin bir rahatlama var” dedi. Tatil sebebiyle İstanbul boşalırken TEM otoyolu ve D-100 kara yolunun İzmit ve Derince kesimlerinde ulaşım kilitlendi. Ankara istikametinde yoğunluk yaşanırken TEM otoyolunun Gültepe ve Korutepe tünellerinde ulaşımın 2 şeride düşmesiyle uzun araç konvoyları oluştu. Gebze Eskihisar’da bulunan feribot iskelesinde ise 17 feribot Gebze ile Yalova arasında çalışıyor. Eskihisar’da iskelenin önünde uzun kuyruklar oluşurken, kısa sürede araçlarla dolan feribotlar Yalova’ya hareket etti.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...