İstanbul'daki patlamanın sebebi belli oldu, 1 ölü 3 yaralı var

/ Kaynak: İHA
İstanbul'daki patlamanın sebebi belli oldu, 1 ölü 3 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Kağıthane'de 6 katlı bir apartmanın ikinci katında bürosu bulunan Adımlar Dergisi'ne bombalı saldırı düzenlendi. Faciada 1 ölü 3 yaralı var...

Kağıthane'de meydana gelen patlamanın sebebi bombalı saldırı çıktı. Bir binadaki derginin bulunduğu kata bırakılan bomba patladı. Patlamada 1 kişi can verdi, 3 kişi de yaralandı. İstanbul Kağıthane'deki 1 kişinin öldüğü ve 3 kişinin de yaralandığı patlamanın sebebinin bomba olduğu öğrenildi.Edinilen bilgilere göre, Hürriyet Mahallesi Dr. Cemil Bengü Caddesi'nde 6 katlı bir apartmanın ikinci katında bürosu bulunan Adımlar Dergisi'ne bombalı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre, basınç etkili bir bombanın derginin kapısı açıldığında patladığı öğrenildi.Bomba Uzmanı ile Olay Yeri İnceleme ekiplerinin bina içerisinde ve çevresinde yaklaşık 5 saatlik inceleme çalışması ardından güvenlik gerekçesiyle kapatılan Dr. Cemil Bengü caddesi trafiğe açıldı. İncelemeler sırasında binanın önünde park halinde bulunan motosikletten şüphelenen polis ekipleri, motosikleti çekiciyle incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.Öte yandan patlamanın yaşandığı binada tedbir amaçlı polis ekipleri beklerken, olay ile ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.
İstanbul'daki patlamanın sebebi belli oldu, 1 ölü 3 yaralı var

PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI
Patlamayla birlikte binanın dış duvarlarının yıkıldığı ve pencerelerinin yerinden fırladığı havanın aydınlanmasıyla patlamanın ne derecede şiddetli olduğu ayrıca çevreye ciddi şekilde zarar verdiği görüldü.
Olay ile ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...