İstanbul'da sağnak yağış

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da sağnak yağış

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, sağanak yağışlı, geçeceği tahmin ediliyor.

Meteorolojinin yaptığı değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ile gece saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Zonguldak, Bartın, Düzce, Kastamonu'nun kıyı kesimi, Sinop'un batı kıyıları ile Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.Orta ve Doğu Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacak olan hava sıcaklığı, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de hissedilir derecede olmak üzere batı bölgelerde 4 ila 8 derece azalacak. Rüzgarın, genellikle güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Batı Karadeniz'de, öğle saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-60 Km/S) olarak eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı , kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu 31
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde il geneli, öğle saatlerinde Anadolu Yakası sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu 26
İzmir: Az bulutlu ve açık 28
Adana: Az bulutlu ve açık 35
Antalya: Az bulutlu ve açık 32
Samsun: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 31
Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 29
Erzurum: Parçalı bulutlu 28
Diyarbakır: Açık 36
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...