İstanbul’da kaybolan Rus öğrencinin Burgazada’da cesedi bulundu

Düzenleyen:
İstanbul’da kaybolan Rus öğrencinin Burgazada’da cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'a tatil için gelen Rus öğrenci Makar Fedorovich Ragin adalara gitmek için otelinden ayrılıp kayıplara karışmıştı, genç kızın Burgazada açıklarında cesedi bulundu.

16 Temmuz sabahı uçakla Litvanya’dan İstanbul’a tatile gelen 20 yaşındaki Rus öğrenci Makar Fedorovich Ragin, 28 Temmuz günü Adalar’ı gezmek üzere kaldığı otelden ayrılmış, ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

GÜNLER SONRA CESEDİ BULUNDU
10 Ağustos günü saat 11.45 sıralarında Burgazada Kalpazankaya mevkiinde denizde ceset olduğu ihbarını alan emniyet ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, denizdeki kayalıklar üzerinde bir ceset olduğunu tespit etti. Ekipler tarafından yapılan çalışmayla ceset denizden çıkarılırken, olay yerinde yapılan incelemelerde bulunan çantanın içerisinden 31 Temmuz’da kayıp olduğu bildirilen Rus öğrenci Makar Ragin’e ait pasaport fotokopisi çıktı. Olayla ilgili nöbetçi savcı tarafından tahkikat başlatıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...