İstanbul’da görsel şölen

Düzenleyen:
İstanbul’da görsel şölen

YAŞAM Haberleri

​İstanbul Boğazı'nda akşam saatlerinde beliren hilal şeklindeki ay ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün kartpostallık görüntüsü görenleri mest etti.

İstanbul Boğazı'nda akşam saatlerinde beliren ayın hilal hali ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün oluşturduğu kartpostallık görüntüsü göz kamaştırdı. İstanbul Boğazı'na gezmek için gelen vatandaşlar, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile hilal şeklindeki ayın birleştiği manzaranın tadını çıkardı.

KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Köprü ile ayın aynı karede buluştuğu anlar ise görenleri kendine hayran bıraktı.

İstanbul’da görsel şölen

YÜKSEKOVA'DA AY KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde kızıl renginde büyük bir şekilde dağların üzerinde çıkan hilal şeklindeki ay mest ederken, ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Kızıl rengiyle dağların üzerinde hakim bir şekilde duran hilal güzelliğini görenler hemen telefonlarına sarılarak resim çekmeyi ihmal etmedi.

İstanbul’da görsel şölen

Hilal şeklindeki Ay’ın kızıl ve büyüklüğü karşısında mest olan esnaf Ferdi İrdem, "İlk kez bu kadar net gördüm. Muazzam bir şey. İnan hayran kaldım, hiç bitmesini istemedim. Özellikle dağların arkasında kocaman çıkması ve kızıl şekilde hayran bıraktı. Doyasıya fotoğrafladım’’ dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...