İstanbul'da beklenen yağmur başladı, trafik felç!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da beklenen yağmur başladı, trafik felç!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji'nin günler öncesinde uyarıda bulunduğu İstanbul'da yağmur başladı. Özellikle Anadolu yakasında etkisini gösteren sağanak sonrası trafik bazı gölgelerde durma noktasına geldi. İBB yoğunluğu yüzde 54 olarak ölçümledi, işte son gelişmeler...

İstanbul'da beklenen yağış başladı, sağanak sonrası trafik bazı noktalarda durma noktasına geldi. Özellikle Anadolu Yakası'nda etkisini gösteren yağış sonrası D100 karayolu Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. İBB verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 54 olarak ölçümlendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yağışlar İstanbul Anadolu Yakası’nda da saat 16.30 itibariyle etkisini göstermeye başladı. Yağış ile birlikte D100 karayolu Kadıköy ve Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler yağışın da etkisiyle artan trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 54

İBB verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 54’lere ulaştı. Gece boyunca etkili olması beklenen yağışlarla birlikte hem ana hem de ara arterlerde trafik yoğunluğunun artması da beklenenler arasında.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...