İstanbul'da beklenen yağış başladı!

/ Kaynak: AA
İstanbul'da beklenen yağış başladı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM'un İstanbul için yaptığı yağmur uyarısından sonra, sağanak yağmur yağmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara nbsp; Bölgesi'nde Salı sabahına kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği nbsp; belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Yağışların başta İstanbul olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Yalova, nbsp; Bursa, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması nbsp; bekleniyor. Rüzgarın poyraz ve karayel yönlerinden kuvvetlice, yağış anında hamle nbsp; yaparak fırtına şeklinde esmesi (30-70 kilometre/saat) beklenirken, yağışla nbsp; birlikte yıldırım, şimşek, dolu, ve hortum oluşma ihtimali var. Yaz yağmurları nbsp; kısa zaman diliminde (7-15 dakika) şiddetli düştüğünden, anında akışa geçmekte ve nbsp; yollarda göllenmelere, kod seviyesinin altında kalan kesimlerde ise su nbsp; baskınlarına neden olmaktadır."
nbsp;
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve Afet nbsp; Koordinasyon Merkezi (AKOM) Meteoroloji biriminin İstanbul için yaptığı yağmur uyarısından sonra, akşam saatlerinde sağanak yağmur yağmaya başladı

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...