İstanbul'a kar yağışı başladı

Düzenleyen:
İstanbul'a kar yağışı başladı

YAŞAM Haberleri

Megaşehirde beklenen kar yağışı başladı. Karın gece boyunca devam edip etmeyeceği merak konusuydu, şuan şehrin bir çok yerinde etkisini gösteriyor...

Yurdun birçok bölgesinde etkili olan kar, İstanbul'da da yavaş yavaş görülmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından kar, Bahçelievler, Küçükçekmece gibi ilçelere zaman zaman yağdı. Yağışların, ilerleyen saatlerde de devam etmesi bekleniyordu saatler 00:00 gösterdiğinde kar etkisini gösterdi, şehrin bir çok yerinde kuvvetli bir şekilde yağış başaldı. 
İstanbul'a kar yağışı başladı
ZONGULDAK'TA 1 METRE KAR

Bu arada, Zonguldak’a 2 gündür kar yağıyor. Beycuma beldesine bağlı Karapınar köyünde kar kalınlığı 1 metreye kadar yükseldi. Ardından köye ulaşım durdu. İl Özel İdaresine bağlı ekipler, yolu açmak için harekete geçti.
İstanbul'a kar yağışı başladı
EĞİTİME KAR ENGELİ

Kastamonu’nun Küre, Abana ve Çatalzeytin ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi. Bartın’da da yarın eğitim uzaktan yapılacak.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...