İstanbul trafiğinde beklenen olmadı

/ Kaynak: İHA
İstanbul trafiğinde beklenen olmadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kurban Bayramı tatilinin son gününde Çamlıca ve Mahmutbey Gişeleri başta olmak üzere İstanbul genelinde akıcı bir trafik olduğu gözlendi.

Kurban Bayramı tatilinin 9'uncu gün olması dolayısıyla gurbetçiler bayramı memleketlerinde ya da tatil yerlerinde geçirmeyi tercih etmişti. 9 günlük tatil gidişi İstanbul'un gişelerinde trafik yoğunluğu yaşanmış, vatandaşlar bu duruma tepki göstermişti. Tatilin bitmesiyle vatandaşlar İstanbul'a dönüşlerini hafta başından yaparken, bu durumda hafta sonu beklenen trafik yoğunluğu önlenmiş oldu. Beklenenin aksine Çamlıca ve Mahmutbey Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanmazken, İstanbul genelinde yapılan gözlemlerde oldukça akıcı bir trafik olduğu görüldü. Öte yandan, 21 Ekim 03.00 saatine kadar otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş devam edecek.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...