İstanbul Hadımköy'de fabrikada yangın çıktı!

Düzenleyen:
İstanbul Hadımköy'de fabrikada yangın çıktı!

YAŞAM Haberleri

Hadımköy'de bulunan Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. 5 bin metrekarelik bir tekstil fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Atatürk Sanayi Sitesi’nde 10.25 itibariyle 5 bin metrekarelik bir alana kurulu olan tekstil fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına müdahale için Orman Bölge Müdürlüğü'nden helikopter gönderdi. 

"Can kaybı yok"

İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan yaptığı açıklamada can kaybının ve içeride mahsur kalan işçinin olmadığını söyledi. Yangının çatı katında çıktığını söyleyen Karahan, yangının diğer katlara sıçramasını önlemeye çalıştıklarını söyledi. Karahan 12 tane itfaiye istasyonu (Hadımköy, Arnavutköy, Çatalca, Beylikdüzü, Avcılar, Mimarsinan, Bakırköy, Başakşehir, Şişli, Gazi ve Kocasinan),  46 araç ve 119 personelle yangına müdahale ettiklerini açıkladı.

Yangından etkilenen bazı vatandaşlara ise ilk yardım müdahalesinin yapıldığı öğrenildi. 

İHA muhabiri Emrah Kuş, yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığı bilgisini verdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...