İstanbul beyaza büründü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul beyaza büründü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor. İstanbul'un bir çok kesiminde her yer beyaza büründü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan yoğun kar yağışı uyarısının ardından İstanbul’da gece saatlerinden itibaren kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinden etkisini attırarak devam eden kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaştı. E-5 Güzelyurut mevkii Metrobüst üst geçit karla kaplandı.

PAZARCILAR KAR ALTINDA TEZGAH AÇTI

İstanbul’da beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinden yoğun olarak başlayan kar yağışı, işe giden vatandaşlara zorluk yaşattı. Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde Perşembe pazarında tezgah açmak isteyen vatandaşlar zorluk yaşadı. Pazarcı esnafı yoğun kar yağışı altında tezgahlarını açmayla başladı.

İstanbul beyaza büründü

Sabah erken saatte açtıklarını belirten Mehmet Yeni isimli pazarcı, “İşimiz zor, o yüzden ihtiyacımızı var ve erken saatte açtık. Yoğun kar yağışı var ama kar İstanbul’a lazım” diye konuştu.

İstanbul beyaza büründü

ŞİŞLİ'DE KAR YAĞIŞI

Şişli’de yollar ve üst geçit karla kaplandı. Karla kaplanan yolda araçlar zor anlar yaşadı. Sabah işlerine gitmeye çalışan vatandaşların ise yağışa karşı hazırlıklı oldukları görüldü.

CEVİZLİBAĞ'DA ANİDEN BASTIRDI

İstanbul trafiğinin en yoğun noktalarından biri olan Cevizlibağ'da aniden bastıran kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. E-5 Karayolu'nda trafik akışının sorunsuz devam ettiği, vatandaşların toplu araçlarını taşıma tercih ettiği görüldü. Vatandaşlar kar yağışı altında işlerine gitmek için metrobüs duraklarına gitmeye çalıştı. Aniden bastıran kar kameralara yansıdı.

İstanbul beyaza büründü

ÇAMLICA TEPESİ BEMBEYAZ

Anadolu Yakası'nda yüksek kesimlerinin yanı sıra kent merkezinde de kar yağışı etkisini gösteriyor. Yağış nedeniyle Çamlıca Tepesi ve binaların çatıları, yollar beyaza büründü. Çamlıca tepesinden boğaz yönüne yoğun sisin olduğu görüldü.

TAKSİM MEYDANI

Sabah işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar karla karşılaştı. Taksim'de de aynı manzara vardı. Taksim Meydanı karın etkisiyle beyaza büründü.

İstanbul beyaza büründü

AVCILAR'DA LAPA LAPA YAĞDI

Avcılar’da lapa lapa yağan kar yağışı yolları beyaza bürüdü. Sabah işe gitmeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı. Park halindeki araçların üzerleri karla kaplandığı görüldü.

İstanbul beyaza büründü

ESENYURT HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Beyaza bürünen Esenyurt dron ile havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde çatıların ve yol kenarlarının beyaza büründüğü, yolların ise açık olduğu görüldü.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...