İşsiz vatandaş kendini yakmaya çalıştı

/ Kaynak: İHA
İşsiz vatandaş kendini yakmaya çalıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da işsiz olduğunu iddia eden bir kişi Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Diyarbakır İl Müdürlüğü önünde kendini yakmaya çalıştı.

Diyarbakır'da işsiz olduğunu iddia eden bir kişi Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Diyarbakır İl Müdürlüğü önünde kendini yakmaya çalıştı. Üzerine benzin döken şahıs polis ekipleri tarafından ikna edilerek etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Yenişehir ilçesinde bulunan İş- Kur il müdürlüğü binası önünde meydana geldi. İş istemek için İş-Kur İl Müdürlüğü'ne gelen Recep Alaş isimli şahıs burada ilk olarak kapıda bulunan görevlilerle tartıştı, daha sonra kendisi ile beraber getirdiği benzin şişesini alarak üzerine döktü. 'İşsizim iş arıyorum' diye bağıran şahıs kendini yakacağını söyledi. Durumu polis, itfaiye ve sağlık görevlilerine haber veren İş-Kur yetkileri, kendini yakmaya çalışan Alaş'ı ikna etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bulundu. İşsiz olduğu için İş-Kur'a geldiğini polislere anlatan Recep Alaş isimli vatandaş polislerin ısrarı sonucu benzin dolu şişeyi elinden bırakarak eyleminden vazgeçti. İşsiz vatandaş daha sonra ambulansla sağlık kontrolü için devlet hastanesi acil servisine götürüldü.

İş-Kur yetkilileri ise işsiz vatandaşın kendileriyle her hangi bir görüşme yapmadan kurumun önüne gelerek benzin şişesiyle kendisini yakmaya çalıştığını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...