İspanya'da gündem: Bakambu

Düzenleyen:
İspanya'da gündem: Bakambu

YAŞAM Haberleri

İspanyol ekibi Villarreal'de tanıdık bir isim bu sezonki performansıyla büyük beğeni topluyor. Bursaspor'un eski oyuncusu Cedric Bakambu, attığı gollerle takımını hem La Liga'da hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yarışta tutuyor.

Cedric Bakambu, sadece bir sezon forma giydiği Bursaspor'dan önemli bir iz bırakarak ağustos ayında Villarreal'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı formayla oynadığı 27 maçta 13 gol kaydeden Bakambu, İspanyol ekibine de hızlı uyum sağladı. Bu sezon La Liga'da 28 maça çıkan 24 yaşındaki forvet, bu karşılaşmalarda 11 gol kaydederken 3 de asist yaptı.
Villarreal Teknik Direktörü Marcelino'nun en çok güvendiği isimlerin başında gelen Bakambu, UEFA Avrupa Ligi'ne de damgasını vurdu. Takımının Sparta Prag ile oynadığı çeyrek final ilk maçında kaydettiği 2 gole de imza atan Fransa doğumlu Kongolu futbolcu, Kupa-2'deki gol sayısını 7'ye çıkardı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...