İşçilerin minareyi yenilemek için kullandıkları yöntem pes dedirtti! O ilginç anlar anbean kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İşçilerin minareyi yenilemek için kullandıkları yöntem pes dedirtti! O ilginç anlar anbean kamerada

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kağıthane’de bir grup işçi bir caminin minaresini yenilemek için minareden sarkıttıkları ipe tutunarak aşağıya atlayan atladı ve parçaları bu şekilde yukarıya çekti. Tehlikeli o anlar kameralara yansırken, işçilerin hiçbir önlem almadan böyle bir yöntem kullanması görenleri pes dedirtti.

 

Bir grup işçinin önlem almadan minare çalışmalarında kullandığı yöntem görenlerin hem korkuttu hem de pes dedirtti. O korku dolu anlarda işçiler hiçbir şey yokmuş gibi işlerini yapmaya devam ederken o anlar kameraya yansıdı. Kağıthane Hamidiye Mahallesi’ndeki bir caminin minaresini yenilemek için toplanan bir grup işçi önce minareye iskele kurdu.

İşçiler ardından minarenin tepesine parçaları taşımak için ilginç bir yöntem geliştirdi. İskelenin tepesine bir ray sistemi kuran işçiler, aşağıya sarkıttıkları ipin ucuna yenileme yapılacak taş parçalarını bağladı.

AKILALMAZ YÖNTEMLE MİNAREYE TAŞ ÇEKTİLER

Ardından iskelenin üst katlarına dağılan işçiler, sırayla ipe tutunarak aşağıya atladı. Bu sayede parçayı minarenin tepesine çıkartan işçiler, canlarını hiçe sayarak defalarca bu şekilde yukarıya taş çekti. Yürekleri ağza getiren o anlar kameralara yansırken, işçilerin hiçbir önlem almaması ise “pes” dedirtti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...