İşçileri taşıyan midibüs devrildi: 4 yaralı

İşçileri taşıyan midibüs devrildi: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

TEM Otoyolu Eyüp Sultan Akşemsettin Viyadüğü üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen ve içinde 20 işçinin bulunduğu midibüs kazasında 4 işçi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre kapalı olan Edirne istikameti midibüsün kaldırılmasından sonra açıldı.

Kaza saat 00.00’da Eyüp Sultan İlçesi TEM Otoyolu Alibeyköy Mevkii Akşemsettin viyadüğü Edirne istikametinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden ve 20 işçiyi taşıyan midibüs devrildi.

20 İŞÇİDEN 4'Ü YARALANDI
Kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk  müdahalenin ardından yaralanan 4 işçiyi hastaneye kaldırdı.

TRAFİK KİLİTLENDİ
Kaza sonrası TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik durma noktasına geldi. Kaza yerine çağrılan çekici vinç minibüsün kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...