İş kazasında ölen adamın yakınları iş yeri sahibini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İş kazasında ölen adamın yakınları iş yeri sahibini öldürdü

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Bağcılar'da iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Emniyetten yapılan açıklamada iş yeri sahibinin iş kazasında ölen adamın yakınları tarafından öldürüldüğü belirtildi.

İstanbul Bağcılar'da bir iş yerinde gerçekleşen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kemalpaşa Mahallesi'nde bir fırına gelen Fuat K, burada Mansur A. ve Mehmet S'yi silahla vurdu. Saldırıda Mansur A. hayatını kaybetti, yaralanan Mehmet S. hastanede tedavi altına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

İş kazasında ölen adamın yakınları iş yeri sahibini öldürdü

İŞ KAZASINDA ÖLEN ADAMIN YAKINLARI ÖLDÜRDÜ

Olayla ilgili yapılan incelemede Fuat K'nin bir yakınının çalıştığı iş yerinde iş kazası sonucu ölmesi sonucu iş yeri sahipleri ile aralarında husumet oluştuğu, iş yeri sahiplerinin mahkeme tarafından belirlenen tazminatları aksattığı iddiasıyla zanlının silahını alarak saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...