İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

SON DAKİKA... Müteahhit ve iş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. Ağaoğlu, Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldı. 68 yaşındaki iş adamının sağlık durumu ile ilgili bilgi geldi. Kalp krizi geçiren Ağaoğlu'na anjiyo tedavisi uygulandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son dakika haberine göre, Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Ünlü iş adamına doktorlar hızla müdahale etti.

ANJİYO YAPILDI

Ağaoğlu, öğle saatlerinde geçirdiği rahatsızlık üzerine Ataşehir'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Ali Ağaoğlu'na anjiyo tedavisi uygulandı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Ağaoğlu'nun tedavisi hastanede sürüyor.

Öte yandan hastane çevresinde güvenlik önlemi alındığı görüldü.

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR?

Ali İbrahim Ağaoğlu 3 Mart 1954, Of, Trabzon doğumlu. Türk müteahhit ve iş insanı. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitimini son sınıfta ticarete atılmasıyla bırakmıştır. 2017 itibarıyla 1 milyar dolar şahsi serveti ile Türkiye'nin en zengin 27. insanıdır.

Babasından ticari olarak 1977 yılında ayrılarak Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu kurdu. 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri üretmeye başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, özellikle 1990’lı yılların sonlarında başladığı “My” konseptli yaşam alanları ve My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde çalıştı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...