İntihar eden oğlunun acısına dayanamadı! İş yerinde canına kıydı...

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İntihar eden oğlunun acısına dayanamadı! İş yerinde canına kıydı...

YAŞAM Haberleri  / AA

Sultangazi'de bir baba, eve geç kaldığı gerekçesiyle tartıştığı oğlu aynı akşam intihar etti. Acılı baba oğlunun ölümüne dayanamadı ve iş yerinde canına kıydı.

Baba ve oğlunun tartışması 2 gün arayla canlarından etti. Gaziosmanpaşa'da Eyüp B. (52), eve geç kaldığı gerekçesiyle oğlu Keremcan B. (16) ile tartıştı. Bir süre sonra odasındaki pencereyi açan Keremcan B, 15. kattan atlayarak intihar etti. Durumu gören ailesi hemen 112 Acil ve polis ekiplerine ihbar etti.

Hayatını kaybeden çocuğun cenazesi Yeni Kayabaşı Mezarlığı'na defnedildi. 

BABA DAYANAMADI

İki gün aradan sonra Eyüp B. (52) oğlunun ölüm acısına dayanamayarak Sultangazi'deki iş yerinde silahla başına ateş ederek canına kıydı.

AYNI MEZARLIĞA DEFNEDİLDİLER

Eyüp B'nin cenazesi, Gazi Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından oğluyla aynı mezarlığa defnedildi. Eyüp B'nin 14 yaşında bir erkek çocuğunun daha olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...