İngiliz balıkçının azmi!

İngiliz balıkçının azmi!

YAŞAM Haberleri

Trevor Cozens isimli balıkçı, İngiltere sahillerinde 100 ayrı türde balık yakaladı. Cozens, gayesine ulaşmak için 100 bin kilometreye yakın yol katetti.

İngiltere sahillerinde 100'den fazla türde balık yakalamayı kafasına koyan Trevor Cozens isimli balıkçı, sonunda gayesine ulaştı. Bu, onbinlerce sterlinlik masrafa mal oldu ve balıkçı bu uğurda 100 bin kilometre kadar yol katetti. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Ülkenin etrafındaki tüm sahillerle nehirler ve göllerde balık avlayan Cozens, envai türde balık yakaladı. Korkunç okyanus yaratıkları, dev bir tırpana balığı, zehirli balıklar, bazı nadir bulunan balıklar hatta bir köpek balığı da Cozens'e av olmaktan kurtulamadı.
Hedefini gerçekleştirmek için kendisine 3 sene mühlet verdiğini ifade eden Cozens, 2 senede hedefine ulaştığını dile getirdi. Yakaladığı balıkların çoğunu yeniden suya bırakan Cozens, sadece küçük bir kısmını yemek için eve getirmiş. nbsp;
İngiliz karasularında 200 balık çeşidinin olduğunu ifade eden Cozens, artık bir hedef peşinde koşmayacağını, keyif için balık avlayacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...