İnebolu'da denize giren genç boğuldu

/ Kaynak: İHA
İnebolu'da denize giren genç boğuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde serinlemek için girdiği denizden baygın halde çıkarılan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İnebolu ilçesine bağlı Boyranaltı mevkisinde serinlemek için babası ve iki kardeşleriyle denizde giren ve bir süre sonra baygın halde sudan çıkartılan Emre Saygı (16), sahilde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Emre Saygı, Seydiler ilçesine geçtikten sonra ağırlaştı ve Devrekani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Emre Saygı kurtarılamadı. Saygı'nın cenazesi, Devrekani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Öte yandan, geçtiğimiz günlerde denize giren ve bir süre sonra boğulma tehlikesi geçiren iki kardeşi kurtarmak için denize giren İsmail Akdemir'de boğularak hayatını kaybetmişti. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...