İki kamyonun arasına daldı, 3 ölü

/ Kaynak: İHA
İki kamyonun arasına daldı, 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç, iki fayans yüklü kamyonun arasında kaldı. İkiye bölünen araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti, kamyon sürücüleri de yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç, iki fayans yüklü kamyonun arasında kaldı. İkiye bölünen araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti, kamyon sürücüleri de yaralandı. nbsp;Kaza, Bursa-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oylat'tan tatilden dönen aileyi taşıyan Serkan Eroğlu yönetimindeki 16 NJ 288 plakalı hafif ticari araç, İnegöl yönüne dönmek isterken Bozüyük istikametine giden Ali Osman Sönmez yönetimindeki fayans yüklü 06 PHT 22 plakalı kamyonla çarpıştı. Hızı kesilmeyen kamyon, önüne aldığı aracı sürüklemeye başladı. Bu sırada Bozüyük istikametinden İnegöl istikametine giden Hasan Kabadayı yönetimindeki fayans yüklü 43 VT 779 plakalı kamyon da Eroğlu'nun aracına çarptı. Hafif ticari araç iki kamyon arasında kalarak hurdaya döndü. Kazada ticari araç sürücüsü Serkan Eroğlu, yanında bulunan annesi Gülderen Eroğlu, arkada bulunan sürücünün büyük annesi Cevriye Dolmacı (66) ezilerek hayatını kaybetti. Eroğlu ailesinin İznik'in Ömerli köyünde ikamet ettikleri bildirildi. Kazada hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü Hasan Kabadayı özel araçla hastaneye götürülürken, diğer kamyonun sürücüsü Ali Osman Sönmez ise kasada bulunan yükün öne gelmesi ve önden aldığı darbeyle şoför mahallinde sıkıştı. Bacakları direksiyon ile koltuk arasında sıkışan sürücünün kurtarılması için itfaiye ekipleri uzun süre çaba sarfetti. Sıkıştığı yerde feryat eden sürücü, yarım saatlik çalışma sonucu kurtarılarak 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında Bursa-Ankara karayolunda trafik uzun süre durdu. Olay yerine gelen jandarma ve emniyet bölge trafik ekipleri, çalışmalara engel olmadan kısa süreli olarak tek şeritten trafiği ara ara açtılar.
İki kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucunda ezilen aracın tekrar iki yana açılması için çekiciler kullanıldı. İki çekici aracı her iki yanından çekerek açtı. Aracın ikiye bölünmesi sonucunda içerisinde sıkışarak can veren 3 kişinin cesetleri, itfaiye arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı. Cesetler, Cumhuriyet Savcılığı incelemesinin ardından cenaze aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kamyonlarda yüklü olan fayanslar yine çekicilerle taşınarak kamyonlar boşaltıldı. Araçlar çekici ile kaza yerinden çekildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...