İki kadın kömür sobasından zehirlendi

/ Kaynak: DHA
İki kadın kömür sobasından zehirlendi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kağıthane' de aynı odada uyuyan Fatma Kılıç ile hastanedeki ağabeyini ziyaret için şehir dışından gelen Habibe Domurcuk hayatını kaybetti.

Olay, Çağlayan Mahallesi Latif Sokak 25 numaralı 4 katlı binanın zemin katında yaşandı. Hastanede tedavi gören Adem Kılıç'ı ziyaret için 59 yaşındaki kız kardeşi Habibe Domurcuk, şehir dışından geldi. Hastane ziyaretinden sonra Habibe Domurcuk, görümcesi 46 yaşındaki Ayşe Kılıç ile 22.00 sıralarında eve geldi. Evdeki kömür sobası yakıldı. nbsp;Daha sonra Fatma Kılıç ile görümcesi Habibe Domurcuk soba yanan odada, Fatma Kılıç'ın kızları Ayşe ve Arzu ise evin diğer odasında uyudu. nbsp;
Sabahleyin 08.00 sıralarında odaya giren kardeşler, anne ve halalarının yataklarındaki cansız bedenleri ile karşılaştı. Kızların feryatlarına komşular yetişti. Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan muayenede iki kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı ile polisin olay yeri inceleme ekipleri araştırma yaptı. Sobanın bacası da kontrol edildi. Cenazeler İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, kardeşler Ayşe ve Arzu cenaze arabasının yanında gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. nbsp;
İki kadın kömür sobasından zehirlendi

Ailenin komşusu Zafer Kılıç, "Gece soba bir defa tütmüş. Daha sonra yine yakarak yatmışlar. Sabah kızların çığlık sesiyle uyandık. Anne ve hala hayatını kaybetmiş.Odada papağanlar da vardı onlar da ölmüş. Kızlar diğer odada uyuduğu için bir şey olmamış" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...