İki çocuk annesi genç kadın, eski eşi tarafından katledildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İki çocuk annesi genç kadın, eski eşi tarafından katledildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Aksaray'dan bayram günü kadın cinayeti haberi geldi. İki çocuk annesi genç kadın eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Son kadın cinayeti haberi Aksaray'dan geldi, 26 yaşındaki Zeynep geride 2 çocuk bıraktı.  Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde müstakil bir evde ikamet eden 2 çocuk annesi Zeynep Koyun ile eski eşi Bilal G. (29) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Bilal G, yanında getirdiği bıçakla genç kadını vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayıp, kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Koyun, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Güzelyurt Devlet Hastanesi'nde öldü.

KATİL KOCA TESLİM OLDU

Kaçan zanlı, kısa bir süre sonra Güzelyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Şüpheli, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...