İki ayak üzerinde yürüyor

İki ayak üzerinde yürüyor

YAŞAM Haberleri

Sol arka ve ön ayakları olmayan kedi buna rağmen ayakta kalabiliyor, yürüyebiliyor.

İngiltere'de Caffrey isimli İran kedisi, bir trafik kazası sonucu arka ayağını kaybetti. Kedinin ön ayağı da daha sonra ameliyatla kesilmek zorunda kaldı. Üstelik her iki ayak da aynı tarafta. Sol arka ve ön ayakları olmayan kedi buna rağmen ayakta kalabiliyor, yürüyebiliyor.
Kanser sebebiyle bacağın kesilmesi gerekince veterinerler kedinin bir daha yürüyemeyeceğini, bu şekilde yaşayamayacağını ifade etmişler. Acı çekmemesi için kedinin itlafı söz konusuyken sahipleri ısrarla ameliyatın yapılmasını isteyince 4 ay önce kedinin sol ön ayağı kesildi. Caffrey inanılmazı başararak sadece sağ ön ve arka bacaklarıyla yürüyor, hayatına devam ediyor.
Kedinin Surrey'de yaşayan sahibi Sue Greaves, kedilerini görenlerin hayretler içinde kaldığını, Caffrey'in ise sanki hiç eksiği yokmuş gibi hayatına devam ettiğini söyledi.


İki ayak üzerinde yürüyor nbsp;

İki ayak üzerinde yürüyor
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...