İhbar üzerine eve giden yılan avcısı gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
İhbar üzerine eve giden yılan avcısı gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı

YAŞAM Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü yılan avcısı Nick Evans, aldığı ihbar üzerine gittiği evde gördükleri karşısında şaşırıp kaldı. Yılardır birbirinden farklı yılanlarla karşılaşan Nick Evans, oldukça nadir görülen çift başlı yılanı görünce gözlerine inanamadı.

Güney Afrika'nın Durban şehrinde yaşayan yılan avcısı Nick Evans, bir adamın bahçesinde yılan olduğuna dair ihbar almasının ardından yılanı oradan uzaklaştırmak için ihbarı aldığı eve gitti. Evans, bir süre evin bahçesinde arama yaptı.

Bir süre yılanı arayan yılan avcısı Nick Evans, yılanı sakladığı yerden çıkardı ve gördüğü karşısında bir hayli şaşırdı. Yılanın iki başlı olduğunu gören Evans, gözlerine inanamadı.

Nick, yılanın tehlike arz etmediğini fakat iki başlı olmasının insanları korkuttuğunu söyledi.

Nick yılanı zarar vermeden bir şişeye koyduktan sonra ormanlık alana attı. Nick, yılanın yumurtadayken deforme olduğunu bu nedenle iki başlı olarak yumurtadan çıktığını söyledi.

Nick, yılanın diğer yılanlara göre çok yavaş hareket ettiğini ve çok uzun süre yaşamayacağını söyledi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...