İHA muhabirine ayı saldırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Nemrut Krater Gölü’nde görüntü çeken İhlas Haber Ajansı muhabiri Mücahit Tarlan ayı saldırısından son anda kurtuldu. Tarlan, yaşadıklarını anlatırken ikinci bir saldırıya maruz kaldı.

İHA muhabiri Nemrut Krater Gölü’nden görüntü alırken bölgede bulanan ayı tarafından saldırıya uğradı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü’nde görüntü çeken İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri ayının saldırısından son anda kurtuldu.

İHA muhabirine ayı saldırdı

Yemek bulamayan ayılar, Türkiye’nin en büyük krater gölü olan Nemrut Krater Gölü’nü ziyaret eden vatandaşlara saldırırken, haber yapmak için bölgeye giden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mücahit Tarlan ve arkadaşları da ayıların saldırısından son anda kurtuldu.

İHA muhabirine ayı saldırdı

Anons yaptığı esnada ayıyla burun buruna gelen İHA Muhabiri Mücahit Tarlan, yaşadıklarını anlatırken ikinci bir saldırıya uğradı.

İHA muhabirine ayı saldırdı

Olaydan yara almadan kurtulan İHA muhabiri, ayıların saldırgan olduğunu ve vatandaşların ayıların doğal hayatlarına müdahale etmemesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...