İftar tüneli

İftar tüneli

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin en büyük şehir içi tünellerinden biri İzmir Konak'ta yapılıyor. İşçiler yerin 110 metre altında çalışıyor. Hedef tüneli bu yıl içinde açmak.

İzmir'de şehir içi ulaşımı rahatlatacak Konak Tünelleri projesinde üç vardiya devam eden çalışmalara iftar arası veren işçiler, yerin 110 metre altında ramazan sevinci yaşadı. Türkiye'nin en büyük şehir içi tünel projelerinden olan Konak Tünelleri'nin üçte ikilik bölümü tamamlandı. Yıl sonuna kadar trafiğe açabilme hedefi kapsamında durmaksızın devam eden proje, ramazan ayında da hız kesmiyor. Akşam vardiyasına gelen işçiler, kazı ve dolgu çalışmalarına iftar saatinde ara veriyor. Bir süre sonra üzerinden araçların geçeceği tünele kurulan sahra mutfağında tabldotlarını alarak masalara oturan işçiler, tünelin dışından ezanın okunduğu haberinin ulaştırılmasıyla oruçlarını açıyor. AA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...