İftar sofralarından kilolalarca mavi kapak

/ Kaynak: İHA
İftar sofralarından kilolalarca mavi kapak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeklerinde yaklaşık 150 bin mavi kapak topladı.

Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye'nin birçok yerinde sonlandırılan Mavi Kapak Kampanyası'nı devam ettiriyor. Kapaklar, vatandaşlardan gelen talep üzerine engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye olarak geri dönecek.
Büyükçekmece Belediyesi'nin her noktasında kurduğu iftar sofralarda yaklaşık 100 bin vatandaş buluştu. Vatandaşlar, yemeklerde tükettikleri suların kapaklarını Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerine teslim ederek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara dolaylı olarak yardım etti.
Halkla İlişkiler Müdürlüğünün sosyal sorumluluk projelerini büyük bir titizlikle sürdürdüğünü belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mavi Kapak Kampanyası vatandaşlar tarafından da desteklenen bir proje. Belediye olarak biz de kampanyayı devam ettirme kararı almıştık. Ramazan ayının bereketi bu kampanyaya da yansıdı" diye konuştu.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...