Hırsız'dan ilginç savunma 'Evlere girerim ama hırsızlık yapmam'

/ Kaynak: AA
Hırsız'dan ilginç savunma 'Evlere girerim ama hırsızlık yapmam'

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya'da hırsızlık iddiasıyla yakalanan şüphelinin, polisteki ifadesinde 'Evlere girerim ama hırsızlık yapmam' diyerek kendisini savunduğu öğrenildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu ilçesi Kaşgarlı Mahmut Mahallesi Altınyıldız Caddesi'ndeki bir evden cep telefonu çalınması üzerine soruşturma başlattı. Apartmanın güvenlik kamerasınca şüphelinin eve girme anının kaydedildiğini fark eden ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin poliste daha önceden çeşitli suçlardan kaydı bulunan Ümit G. (35) olduğunu belirledi. Dört evde iki cep telefonu, altın ziynet eşyası ve tablet bilgisayar hırsızlığına karıştığı iddiasıyla yakalanan Ümit G'nin polisteki ifadesinde, "Ben geceleri gezer dolaşırım. Kafam iyi olduğunda evlere girerim ama hırsızlık yapmam" dediği öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...