Hiperaktif zayıflama

Düzenleyen:
Hiperaktif zayıflama

YAŞAM Haberleri

Antalya’da tüp bebek yöntemiyle sahip olduğu ikizlerine 3.5 yaşında hiperaktif bozukluğu teşhisi konulan Arzu Yaman, onlarla daha iyi ilgilenebilmek için tedavi süresince aldığı 60 kiloyu tüp mide ameliyatı ile 7 ayda verdi.

İlk tüp bebek denemesinde bebeklerini kaybeden Yaman, ikinci defa 4,5 yıl önce “Eymen” ve “Eren” ismini verdiği ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Tüp bebek süresince aldığı hormon ilaçları sebebiyle 140 kilograma ulaştı. Doğumdan sonra da zayıflayamadı. Anne Yaman, 3,5 yaşına ulaşan ve aşırı hareketli olmaları sebebiyle “hiperaktivite bozukluğu” teşhisi konulan çocuklarıyla ilgilenemez hale geldi. Çocukları için zayıflamaya karar verdi. Tüp mide ameliyatı oldu. 7 ayda 60 kilo verdi. 140 kilodan 80 kilograma düştü. Çocuklarının da annelerinin zayıflamasından mutlu olduğunu anlatan Yaman, “Benden bir şey istediklerinde hemen yerine geliyor. Önceden isteklerini yapmakta çok zorlanıyordum. Onlarla beraber sokakta koşmanın keyfini yaşıyorum” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...