Hindistan'da sefil şartlarda yaşarken ManU tarafından keşfedildi

Hindistan'da sefil şartlarda yaşarken ManU tarafından keşfedildi

YAŞAM Haberleri

Hindistan'da Kalküta şehrinin varoşlarında sefil şartlarda yaşayan 16 yaşındaki futbol meraklısı gencin hayatı M.United sayesinde değişmek üzere…

Yalın ayakla sokaklarda futbol oynayan Rajib Roy'un yetenekleri, okullar arası bir futbol turnuvası sırasında M.United yetkilileri tarafından keşfedildi. Kulüp tarafından takıma kabul edilmesi halinde genç yeteneği parlak bir gelecek bekliyor. Bir fabrikada aylığı 50 dolara çalışan annesi ve erkek kardeşiyle birlikte tek odalı bir evde yaşayan ve yalın ayakla sokaklarda futbol oynayan Rajib Roy'un yetenekleri, okullar arası bir futbol turnuvası sırasında "Kırmızı Şeytanlar" lakaplı kulübün yetkilileri tarafından keşfedildi. Roy, kulüp tarafından eğitilmek üzere 11 çocukla birlikte seçildi. Roy, Old Trafford'da eğitimden geçecek. Kulüp tarafından takıma kabul edilmesi halinde genç yeteneği parlak bir gelecek bekliyor. Çocuğun hayatı, Türkçe'ye Milyoner ismiyle çevrilen Slumdog Millionaire filmini andırıyor. Danny Boyle'un yönettiği 2008 yapımı Akademi ödüllü filmde Mumbai'nin fakir mahallesi Dharavi'den genç bir adamın "Kim Beş Yüz Bin İster?" programının Hint versiyonu yarışma programına katılması ve 20 milyon rupe kazanmasını anlatıyordu.
Slumdog, varoşlarda yaşayan kişi manasına geliyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...