Hiçbir şey göründüğü gibi değil

Hiçbir şey göründüğü gibi değil

YAŞAM Haberleri

Fast food restoranlarında menü ve tabelalardaki hamburgerlerle müşteriye sunulan hamburgerler çok farklı görünüyor.

Fast food restoranlarında menü ve tabelalardaki hamburgerlerle müşteriye sunulan hamburgerler çok farklı görünüyor. Hamburgerler Photoshop ile bambaşka şekle sokuluyor. nbsp;
McDonald's ilginç bir şekilde bir hamburgeri Photoshop ile nasıl değiştirdiğini açık bir şekilde anlattı. Amerikan fast food devi, bir Big Mac hamburgerin nasıl olduğundan çok daha iştah açıcı, çok daha büyük ve lezzetli gösterilebileceğinin sırlarını aktardı. McDonald's yapılan çalışmaları "gıdaya tarz verilmesi" olarak adlandırıyor. Yayımlanan görüntüde, öncelikle malzemelerin seçilmesi ve hazırlanması büyük bir ihtimam içinde gerçekleştiriliyor. Daha da erimiş bir peynir görüntüsü için kızgın bir demirle peynir eritiliyor. Ketçap ve mayonez ise görünmesi istenen yere şırıngayla yerleştiriliyor. Bundan sonra da hamburgerin profesyonel bir fotoğrafçı tarafından stüdyoda net bir fotoğrafı çekiliyor. Bu fotoğraf da usta bilgisayarcılar tarafından bilgisayar ortamında özenle işleniyor, hamburger ekmeği ve malzemelerdeki her türlü pürüz gideriliyor ve ortaya son derece iştah açıcı bir ürün çıkıyor.
Müşteriye ise menüdeki resmi hayal ederek elindeki hamburgeri mideye indirmek kalıyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...