Hiç tanımadığı ailesi bulundu!

Hiç tanımadığı ailesi bulundu!

YAŞAM Haberleri

Henüz iki aylıkken ailesinden kopan Cumhur Şengül, atv'deki "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programından yardım istedi.

Başarılı sunucu-gazeteci Anlı ve ekibi, Şengül'ü 40 yıl sonra ailesine kavuşturmayı başardı. Atv'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında 40 yıllık hasret sona erdi. Anlı ve ekibi, Cumhur Şengül'ü ailesine kavuşturdu. Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Samsun'da 1975'te dünyaya gelen ve 2 aylıkken geçirdiği şiddetli hastalık nedeniyle kaldırıldığı hastanede annesi tarafından bırakılan Şengül, uzun süredir ailesini arıyordu. Ailesinden haber alamayan hastane, Şengül'ü çocuk esirgeme kurumuna götürdü. nbsp;


KURUMDAN KAÇTI nbsp;
18 yaşına kadar burada büyüyen Şengül, Sinop'ta kaldığı kurumdan kaçarak annesini aramaya başladı. Bir süre sonra dedesi Hasan Şengül ve dayısı Kemal Şengül'ü buldu. Dedesi, torununu alarak köye götürdü. Şengül, burada teyzesi ve dayısıyla tanıştı fakat hiçbir aile ferdi annesinin yerini bilmiyordu. Anne özlemine daha fazla dayanamayan Şengül, ikâmet ettiği Antalya'dan İstanbul'a gelerek Anlı'ya başvurdu ve annesini bulması için yardım istedi. Anlı ve ekibi, kısa bir süre sonra Şengül'ün annesi Döndü Şengül ve teyzesi Ümmühan Çakır'ı bularak 40 yıllık hasreti sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...