Herkesin konuştuğu gizli kahramanlar kamerada

Herkesin konuştuğu gizli kahramanlar kamerada

YAŞAM Haberleri

Bursa’nın UNESCO’nun miras listesinde bulunan tarihi Ayasofya Camii’ne gelen iki hayırsever vatandaş elektrik faturasını alıp kendi cebinden ödedi. Olay güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Ayakkabı hırsızları ve yardım kasası çalanları görüntüleyen camilerdeki güvenlik kameraları bu sefer 2 kahramanı görüntüledi. Bursa’nın İznik ilçesinde UNESCO tarafından geçici miras listesine alınan Tarihi Ayasofya Camii’nin 2 adet elektrik faturası vatandaşlar tarafından ödendi. Camiye gelen iki hayırsever vatandaşın ayakkabılığın üzerinde duran biri 1700 TL diğeri ise 800 TL olan iki adet elektrik faturasını kimseye belli etmeden yanlarına aldığı görüntülendi.

Herkesin konuştuğu gizli kahramanlar kamerada

ELEKTRİK FATURALARINI ÖDEDİLER

Elektrik faturalarının nasıl ve kim tarafından ödendiğini araştıran cami imamı Mahmut Şahin, caminin güvenlik kameralarını incelediğinde hayırsever 2 kişinin faturaları aldığını fark etti. İzlediği görüntüler karşısında duygulanan cami imamı Mahmut Şahin şunları söyledi: “Bizim elektrik faturaları ayakkabılık üzerine konuyor. Elektrik faturalarının yerinde olmadığını gördük ve nereye gittiğini merak ettik. Bu kadar büyük bir meblağ olmasına rağmen bu kahramanlarımız mevzu bahis din, bayrak ve ezan olduğu zaman millet olarak maddi ve manevi neler yapabileceğimizi bize gösterdiler. Mevlam sayılarını çoğaltsın. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Herkesin konuştuğu gizli kahramanlar kamerada

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...