Her yerde aranıyorlardı! Evden kaçan iki kızdan iyi haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Her yerde aranıyorlardı! Evden kaçan iki kızdan iyi haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenyurt’ta hazırladıkları bavul ile evden çıkan Beyzanur Yoğun (14) ile teyzesi Canan Aslan’dan (12) iyi haber geldi. Taksiyle gittikleri Beşiktaş'ta bulunan kızların 'kendi başlarına yaşamak için' evden kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi.

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Beyzanur Yoğun (14) ve misafirliğe gelen teyzesi Canan Aslan (12), 2 Eylül'de sabah saat 09.00 sıralarında geceden hazırladıkları çantalar ile evden çıkmış, sokağın köşesinde bulunan marketten maske aldıktan sonra el ele tutuşarak koşmaya başlayan teyze yeğenden bir daha haber alınamamıştı. Kızların evden kaçtığını anlayan Yoğun ve Aslan’ın aileleri durumu hemen polis ekiplerine bildirmiş, polis ekipleri ise kızları bulmak için çalışma başlatmıştı.

BEŞİKTAŞ'TA BULUNDULAR

Esenyurt'ta yürütülen çalışmalarda Canan Aslan ve Beyzanur Yoğun'un evden ayrıldıktan sonra gidebilecekleri tanıdıkları olmadığı, yanlarında telefon bulunmadığı bilgisine ulaşan polis ekipleri kamera kayıtlarını inceledi. Bindikleri ticari taksiden Beşiktaş'ta indikleri tespit edilen iki kız Barbaros Bulvarı üzerinde bulundu.

KENDİ BAŞLARINA YAŞAMAK İSTEMİŞLER

İfadelerinde kendi başlarına yaşamak için evden kaçtıklarını söyleyen kızların, geceyi bir camide uyuyarak geçirdiklerini ve kötü herhangi bir yaşamadıklarını söyledikleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...