Hemşirelere 500 defa 'ben salağım' yazdıran başhekim görevden alındı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Hemşirelere 500 defa 'ben salağım' yazdıran başhekim görevden alındı

YAŞAM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Antalya'nın Kumluca Devlet Hastanesi görev yerini terk eden hemşirelere 500 kere "Ben salağım" yazma cezası veren başhekim Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevden alındı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kumluca Devlet Hastanesinde gerçekleşen ve basında yer alan haberler üzerine yapılan inceleme ve soruşturma sonucunda Ayşegül Alkan'ın başhekimlik görevinden alınarak asli görevine iade edildiği belirtildi.
Edinilen bilgiye göre 13 Aralık Pazar günü meydana gelen olayda, Kumluca Devlet Hastanesi'nde gece nöbetinde olan iki hemşire, alt katta düşen bir hastanın olduğu bilgisi üzerine müdahale etmek için görev yerlerini terk etti. 
Başhekim Ayşegül Alkan hemşireleri yerinde göremeyince iddiaya göre, A4 kağıdına 500 kere 'Ben salağım görev yerimi terk ettim' yazmalarını istedi. Yazıyı yazan hemşireler, daha sonra söylenildiği üzere evrak kayıta teslim etti.
Hemşireler A.Y. ve M.Ş dilekçesi sosyal medyada yayınlanınca büyük infial oluştu. Başhekim görevden alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...