Haydarpaşa Limanı'nda yük gemisi karaya oturdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Haydarpaşa Limanı'nda yük gemisi karaya oturdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Haydarpaşa Limanı açıklarında, 197 metre boyundaki yük gemisi yanaşma manevrası sırasında karaya oturdu. Olay yerine römorkörler ve bot sevk edildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, geminin Haydarpaşa Limanı'na yanaşma manevrası yaptığı sırada karaya oturduğunu açıkladı. 4 kurtarma römürkörü ile balık adam ekibi olay yerine sevk edildi.

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada:  "Haydarpaşa Limanı yanaşma manevrası sırasında karaya oturan 197 metre boyundaki JOSCO TAICANG isimli yük gemisi için, KURTARMA-1, KURTARMA-6, KURTARMA-7, MEHMETÇİK Römorkörlerimiz, KEGM-3 botumuz ve balık adam ekibimiz olay yerine ivedilikle sevk edildi"

Haydarpaşa Limanı'nda yük gemisi karaya oturdu

Hong Kong bayraklı Josco Taicang adlı yük gemisi, Singapur'dan 12 Mart tarihinde, Haydarpaşa Limanı'na gelmek üzere yola çıkmıştı.

Öte yandan İstanbul Valiliği'nden de bir açıklama geldi. Açıklamada, "Bugün saat 11.00 sıralarında Haydarpaşa Limanı'na yanaşmak için manevra yapan Hong Kong bayraklı, 197 metre boyundaki JOSCO TAICANG isimli kargo gemisi karaya oturmuştur. Geminin kurtarılması için bölgeye sevk edilen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü römorkörleri, balık adam ekipleri ve Sahil Güvenlik unsurları tarafından gerekli çalışmalar sürdürülmektedir." ifadeleri yer aldı.

Haydarpaşa Limanı'nda yük gemisi karaya oturdu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...