Hayatlarını salı izni kurtardı

Hayatlarını salı izni kurtardı

YAŞAM Haberleri

Soma'dan "hayat kurtaran tesadüf" hikayesi de çıktı. Facianın yaşandığı ocakta, ilçeye bağlı Cenkyeri Mahallesi'nden yaklaşık 50 işçi çalışıyordu.

Bu madencilerden pek çoğu, salı günleri tatil yaptıkları için olaydan kurtuldu ancak 4 kişi hayatını kaybetti, bir bölümü de yaralandı. Tesadüf eseri hayatta kalan işçilerden 31 yaşındaki Süleyman Kaya yaklaşık 10 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor. "Cenab-ı Allah beni iki yaşındaki oğluma, eşime, anne ve babama bağışladı" diyen Kaya, ocağın yeniden faaliyete geçirilmesi durumunda başka seçeneği olmadığı için burada çalışmaya devam edeceğini söyledi. Olay saatinde evinin balkonunda eşi ve annesiyle çay içtiklerini anlatan Niyazi Yıldız "Ambulans sirenlerini duyunca aklıma 7 yıldır çalıştığım ocak geldi. Kurtarma çalışmalarına katılmak için hemen madene gittim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...