Hayatının en zor cenaze namazını kıldırdı

/ Kaynak: DHA
Hayatının en zor cenaze namazını kıldırdı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sakarya'da kazada ölen Tuğba İlhan ile kardeşi 23 yaşındaki Zeynep Küçük'ün cenaze namazlarını, imam olan baba Hasan Küçük kıldırdı.

Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde durakta otobüs bekledikleri sırada yoldan çıkan kamyonetin çarpması sonucu hayatlarını kaybeden 2 aylık evli 25 yaşındaki Tuğba İlhan ile kardeşi 23 yaşındaki Zeynep Küçük'ün cenaze namazlarını, imam olan baba Hasan Küçük kıldırdı. Kaza dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Söğütlü İlçesi'nde oturan 45 yaşındaki Havva Küçük, kızları 25 yaşındaki Tuğba İlban ile 23 yaşındaki Zeynep Küçük, Adapazarı'na gitmek için Karasu'dan gelecek otobüsü bir akaryakıt istasyonu yanındaki durakta beklemeye başladı. Bu sırada, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 54 D 3578 plakalı hafif ticari araç, yoldan çıkarak durakta bekleyen anne ve kızlarına çarptı. Araç, 3 kişi önünde yaklaşık 20 metre sürükledikten sonra park halindeki bir başka araca daha çarptıktan durabildi. Kazada abla Tuğba İlban ile kardeşi Zeynep Küçük olay yerinde hayatlarını kaybetti. Anneleri Havva Küçük ise ağır yaralanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan araç sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına da yansıyan kazada, anne Havva Küçük, kızları Tuğba İlban ve Zeynep Küçük'le birlikte Adapazarı'na gitmek için Karasu'dan gelecek otobüsü beklemek için durağa Yavuz İlban yönetimindeki otomobilleriyle geliyor. Burada inen anne ve iki kızı araçtan bavullarını aldıktan saniyeler sonra kamyonet duble yoldan çıkarak hızla akaryakıt istasyonuna ilerlerken, sürücü direksiyon kontrolünü kaybediyor. İstasyon girişindeki çiçekliğe çarparak yükselen araç hızla istasyon içerisinde araçlarının arkasında bulunan anne ve iki kızına çarpıyor. Kamera kaydında çarpmanın şiddetiyle anne havata takla atarak savrulurken iki kardeş ise kamyonetin altında sürüklenerek hayatlarını kaybediyor.
Kazada hayatını kaybeden Tuğba İlban ve Zeynep Küçük'ün cenazeleri, bugün Camii Cedit Camii'nde öğle namazı sonrası, aynı caminin imamı olan baba Hasan Küçük'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Tuğba İlhan'ın 2 ay önce evlendiği eşi Yavuz İlhan da cenazede eşine ve baldızına son görevini gözyaşlarıyla yaptı. Cenaze namazına TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Zeki Toçoğlu, İl Müftüsü İlyas Serenli ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Bu arada kaza sonrasında kaçan 54 D 3578 plakalı kamyonetin sürücüsü Osman H., sabah saatlerinde polise teslim oldu. Adliyeye sevk edilen kamyonet sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...