Hayata ancak 2 yıl 11 gün tutunabildi

Düzenleyen:
Hayata ancak 2 yıl 11 gün tutunabildi

YAŞAM Haberleri

Magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, çile dolu günlerden sonra hayata gözlerini yumdu.

Sultangazi ilçesinin Gazi Mahallesi’nde 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, dün sabah hayatını kaybetti. Olay tarihinde 17 yaşında olan Çavuş, göğsünün altından itibaren felç olmuş, bir firmada ‘Bakıcı anne’ olarak çalışan annesi Zeynep de aylarca yoğun bakım servis önünden ayrılamayınca işsiz kalmıştı. Ahmet Emre Çavuş, daha sonra gerektiğinde yoğun bakıma alınabileceği ve fizik tedavi uygulanabilen Şişli’deki özel bir hastanede ailenin kıt imkânlarıyla tedavi görmeye başladı. Yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi, 2 çocuk babası Bülent Çavuş, yıllık 190 bin TL’ye yakın tutan fizik tedavi giderini karşılayamaz hâle geldi. Futbolcu Arda Turan’dan sanatçı Yeşim Salkım’a, ‘Çalgı Çengi İkimiz’ filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e kadar tanınmış çok sayıda isim de liseli genci ziyaret edip moral verdi. Aile ve dostlarının çabası ile sürdürülen tedaviye Ahmet Emre Çavuş olumlu cevap vermeye başladı. Ancak beklenmedik durumda son bir haftada durumu kötüye giden Ahmet Emre Çavuş, Cerrahpaşa Tıp Fakültesine götürüldü. Hasta, önceki gün yoğun bakım ünitesinde bilinç kaybı ile karşılaştı. Testlerde, Ahmet Emre Çavuş’un kasıklarında gizli enfeksiyon tespit edildi. Liseli genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün sabaha karşı hayatını kaybetti. DHA
Hayata ancak 2 yıl 11 gün tutunabildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...