Hayat kurtaran inat

Düzenleyen:
Hayat kurtaran inat

YAŞAM Haberleri

Lösemi hastası torununa donör olabilmek için önce ailesini sonra doktorları ikna eden Eyrati Armutçu, Hasan’ın iyileşmesini sağladı.

Gaziantep’te torununa lösemi teşhisi konulan 56 yaşındaki Eyrati Armutçu, donör olabilmek için önce ailesini sonra doktorları ikna etti. 6 yaşındaki torunu Hasan’ın kardeşinin hastaneye götürülerek kan tahlili yapıldığını ancak donör olabilmek için uygun şartları taşımadığının anlaşıldığını dile getiren Armutçu “Doktorlar yakın akraba çevresinden de örnek alınabileceğini söylemiş. Genellikle gençler olsun istemişler. Ben de ‘Kimse bilemez, Allah bilir, belki de benim kanım uyar’ deyip inat ettim ve hastaneye gittim. En son benden kan alındı” dedi. Adını “bağışçı” listesine yazdıran Armutçu, onlarca kişi arasından uygun dönör olduğunu öğrenince büyük sevinç yaşadı. Armutçu, başarılı geçen nakil sonrasında şimdi zamanının tamamına yakınını torunuyla geçiriyor. AA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...