Havada asılı duran adam, sırrını kimse çözemedi

Havada asılı duran adam, sırrını kimse çözemedi

YAŞAM Haberleri

İsviçre'deki sokak şovunda iki kişilik ekip, havada askıda kalarak herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Ğösterinin sırrını kimse çözemedi.

İsviçre'deki sokak şovunda iki kişilik ekip, havada askıda kalarak herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Cenevre'den sonra Lozan sokaklarında da düzenlenen sokak şovunda, altta oturan adamın tuttuğu sopayı tutarak havada oturan bir adam, dondurucu soğuğa rağmen sokaktan geçen herkesi çevresinde toplamayı başardı. İlginç gösteriyi izleyen herkesin nasıl olduğunu merak ettiği, üsttekinin mi yoksa alttakinin mi daha meziyetli olduğunu sorguladığı görüldü. İsviçreliler ve izleyici turistler, altta oturanın mı üsttekini kaldırdığı yoksa üsttekinin mi fazla ağırlık yapmadan havada asılı kalabildiği sorusuna uzun süre cevap aradı. Ancak hiçbir izleyen bunun sırrını çözemedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...