Hatice Teyze’den Mehmetçik’e yürek ısıtan hediye

- Güncelleme:
Hatice Teyze’den Mehmetçik’e yürek ısıtan hediye

YAŞAM Haberleri

Ankara’da yaşayan Hatice Günar'ın ördüğü bere ve boyunluklar Erzurum Kargapazarı'ndaki Hava Radar Kıta Komutanlığında görev yapan Mehmetçik’e ulaştı. Hatice Günar’ın hediyesine Mehmetçik’ten teşekkür gecikmedi.  

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Hatice Günar, zorlu kış şartlarında görev yapan Mehmetçiğe 150 bere ve boyunluk hediye etmek istediğini belirterek, Bakanlık yetkililerine ulaştı.

Hatice Teyze’den Mehmetçik’e yürek ısıtan hediye

BERE VE BOYUNLUKLAR ERZURUM’A GÖNDERİLDİ

Evinde ziyaret edilen Günar'dan teslim alınan bere ve boyunluklar, Erzurum Kargapazarı'ndaki Hava Radar Kıta Komutanlığında görev yapan Mehmetçiğe gönderildi.

Hatice Teyze’den Mehmetçik’e yürek ısıtan hediye

MEHMETÇİK’TEN HATİCE TEYZE’YE TEŞEKKÜR

Bölgede zor hava koşullarında görev yapan askerler de video çekerek, "Hatice Teyzem, gönderdiğin hediyeler elimize ulaştı. Çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Ellerinden öperiz." ifadeleriyle Günar'a teşekkürlerini iletti.

BAKANLIKTAN PAYLAŞIM

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ankara’da yaşayan Hatice Günar teyzemiz, zorlu kış şartlarında görev yapan Mehmetçiklerimiz için 150 adet bere ve boyunluk hediye etmek istediğini belirterek bizlere ulaştı. Evinde ziyaret ettiğimiz Hatice teyzemize teşekkür ederek hediyelerini teslim aldık.

BERE VE BOYUNLUKLAR TESLİM EDİLDİ

Erzurum Kargapazarı’ndaki Hava Radar Kıta Komutanlığında görev yapan Mehmetçiklerimize Hatice teyzemizin hediye ettiği bere ve boyunlukları teslim ettik. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1609468175598370817

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...