Hastaneye giren leopar dehşet saçtı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Hastaneye giren leopar dehşet saçtı - İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hindistan'da bir hastaneye giren leopar, 12 saat boyunca hastanedekilere korkulu anlar yaşattı. Leopar, 1 polis memurunu de yaraladı.

Yetkililer leoparın ilk olarak bir marketin ahşap deposunda görüldüğünü daha sonra ise bölgeye toplanan onlarca kişinin hayvanı kızdırması sonucu marketten çıktığını ifade etti. Yetkililer hayvanın daha sonra yaklaşık bir buçuk kilometre uzaklıktaki bir hastaneye girdiğini ifade etti. Leoparın hastaneye girdiğinin öğrenilmesi sonucu güvenlik güçleri ise bölgeye gelerek leoparı dışarı çıkarmaya çalıştı. Fakat çevredeki insanların fotoğraf çekmeye çalışması sonucu iyice sinirlenen leopar tüm çabalara rağmen sakinleştirilemedi. Uzun süre görevlilerin ellerindeki sopalarla dışarı çıkarmaya çalıştığı leopar en sonunda ise hızla camdan çıktı. Dışarı çıktığı sırada bir polis memurunu da kolundan yaralayan leopar daha sonra ise koşarak karanlığa karıştı.

Hindistan'da geçtiğimiz Ocak ayında da 9 yaşında bir çocuk ve yaşlı bir adam leopar saldırısı sonrası hayatını kaybetmişti.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...