Komandolar 7/24 devriye atıyor... Hasada Mehmetçik koruması

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Komandolar 7/24 devriye atıyor... Hasada Mehmetçik koruması

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hatay'da narenciye hasadına günler kala hırsızlara karşı önlem alındı. Komandolar 7 gün 24 saat devriye atarak çiftçinin bir yıllık emeğini koruyor.

Ekipler çiftçinin emeğini korumak için harekete geçti. Hatay’ın Erzin ilçesinde narenciye hasadının yaklaşması ile birlikte jandarma ekipleri, hırsızlık olaylarını önlemek için 7 gün 24 saat devriye faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Komandolar 7/24 devriye atıyor... Hasada Mehmetçik koruması

HIRSIZLAR GÖZÜNÜ BİR YILLIK EMEĞE DİKTİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’ın bereketli topraklarında yetiştirilen narenciye meyve çeşitlerinin hasadına sayılı günler kalması ile birlikte, hırsızlar da gözünü çiftçinin 1 yıl boyunca verdiği emeğe dikti.

DEVRİYE BAŞLADI

Jandarma ekipleri, narenciye hırsızlığına karşı bağ ve bahçelerde devriye faaliyetlerini 7 gün 24 saat sürdürüyor. İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler sorumluluk bölgelerinde bulunan Başlamış, Gökdere, Yoncadüzü ve Haydarlar bölgesinde narenciye bahçelerinde devriye faaliyeti gerçekleştiriyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...