Haram parayla sefa sürüyor

Haram parayla sefa sürüyor

YAŞAM Haberleri

Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kişiyi 1 milyar 139 milyon 972 bin TL dolandıran Mehmet Aydın, lüks yat ve lüks arabalarıyla keyif yaparken görüldü.

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kişiden dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, yurt dışındaki lüks hayatına devam ediyor. Kırmızı bültenle aranan ‘Tosuncuk’un Uruguay başta olmak üzere Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinde bulunduğu, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği belirtiliyor. Mehmet Aydın, yeni ortaya çıkan görüntülerinde eski eşi Sıla Aydın’a aldığı lüks yatta keyif sürerken görüldü. Aydın çifti lüks yatta dolandırdıkları paralarla keyif sürerken kameralara poz veriyor. Görüntülerde geçtiğimiz aylarda Uruguay tarafından el konulduğu belirtilen lüks otomobiller de yer alıyor.
Mehmet Aydın’ın hakkında yakalama kararı verilen kayınpederi Hakan Soysal (44) ise gelerek mahkemeye teslim oldu. Soysal, sahibi oldukları şirketi Çiftlik Bank’a sattıklarını, ücretli olarak çalışmaya başladıklarını, 1 ay sonra da işten çıkarıldıklarını öne sürdü. Mahkeme, hakkındaki yakalama kararını kaldırdı ve Soysal’ı serbest bıraktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...