Halay'da dehşet! Herkesi kurtarmak isterken kendini feda etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Halay'da dehşet! Herkesi kurtarmak isterken kendini feda etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tunceli'de bir düğünden korku dolu anlar yaşandı. Halay çekenler facianın eşiğinden döndü. İçlerinden biri halay çekenleri kurtarmak isterken kendisini feda etti. O anlar kameralara da yansıdı.

Tunceli’de bir düğünde halay çekenlerin üzerine doğru düşeceğini fark ettiği demir tenteyi tutmaya çalışan bir kişi tentenin altında kaldı. Korkunç olay, Çemişgezek'te ilçesinde düğün için kullanılan bir alanda meydana geldi. Davetliler düğünde halay çekerken, rüzgarın etkisiyle demir tente sallanmaya başladı.

HALAY ÇEKENLERİ KURTARMAK İSTERKEN KENDİNİ FEDA ETTİ

Tentenin sallandığını fark eden davetlilerden İsmail Dikmen, tentenin altında kimse kalmasın diye kalabalığı uyarmaya çalışıp o alana doğru koştu. Kısa süreliğine de olsa tenteyi tutmayı başaran adam kendisini tentenin altında kalmaktan kurtaramadı. Kısa süreli panik yaşanırken talihsiz adam, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. O anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...