Hakkında kitap yazıldı, şimdi filmi çekilecek

Hakkında kitap yazıldı, şimdi filmi çekilecek

YAŞAM Haberleri

Şöhret basamaklarını hızla tırmanan bu kedi hakkında kitap yazıldı, şimdi de hayvanın filmi çekilecek. Sokak kedisi Bob'un twitter hesabı ve 12 bin takipçisi var.

İngiltere'de evsiz ve eroinman James Bowen'in hayatına girerek onu yeniden hayata bağlayan sokak kedisi Bob, hızla şöhret basamaklarını tırmanıyor. Hakkında "Bob İsimli Sokak Kedisi" ismiyle kitap yayımlandı. Kitap 250 bin adet satıldı. Şimdi kedi hakkında film çekilmesi planlanıyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Sokaklarda gitar çalıp para toplayarak hayatını kazanan James Bowen, hayatını kurtaran kedi hakkında, gerçek olaylara dayanan kitabı yazdı. Tahminlerin ötesinde ilgiyle karşılanan kitap 18 dile çevrildi. Bowen daha şimdiden kitaptan 30 bin sterlin kazanç elde etti. Bowen, "Önce hayatımı kurtardı, şimdi de bana inanamayacağım kadar para kazandırdı. Her şeyimi Bob'a borçluyum" diye konuştu.
Kitabın yoğun ilgi görmesi film yapımcılarının da dikkatini çekti. Daha önce evli bir çiftle yavru bir köpeğin ilişkilerinin anlatıldığı "Marley ve Ben" isimli filmin yapımcıları, Bob'un hayatını da filme çekmek için Bowen'le temasa geçti.
Bob'un ayrıca Twitter'da hesabı ve 12 bin takipçisi, Facebook'ta da adına açılmış sayfası ve hayranları var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...